85ml

Neutral bar

1.590,00 RSD sa PDV

https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/made-in-france.svg https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/cosmos-organic.svg https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/eco-cert.svg

28 na zalihama

Neutral bar 1.590,00 RSD sa PDV

Neutral bar je jedinstven proizvod pogodan za celu porodicu.

  • Aktivni prebiotici
  • Osetljiva i reaktivna koža – Visoka tolerancija
  • Za celu porodicu – od samog rođenja
  • Bez mirisa
  • Veganska formula

Često kupljeno zajedno

+ +
Cena za sva tri: 4.470,00 RSD

Neutral bar je posebno kreiran sapun iz Centifolia Neutral linije potpuno bez parfema i namenjen za specifične potrebe osetljive, reaktivne kože. Jedinstvena sinergija prebiotika i polisaharida koji kao aktivni sastojci pomažu regeneraciju kože i čuvaju njen prirodni mikrobiom.

Neutral bar nežno čisti, umiruje kožu i pruža udobnost kod svih iritacija. Njegova formula visoke tolerancije pogodna je za svakodnevnu upotrebu kod beba(od rođenja), dece, odraslih, trudnica i dojilja. Može se koristiti i za intimnu higijenu. Dermatološki je testiran.

Dizajniran i proizveden u Francuskoj.

Sastav

Neutral bar napravljen je od organskog ulja biljke Inka Inči i prebiotika.Sastojci:Natrijum koko-sulfat, Maltodekstrin**, Palmitinska kiselina, Stearinska kiselina, Voda, Glicerin, Hidrogenizovano ricinusovo ulje, Alfa-glukan oligosaharid, Dikaprilil etar, Gliceril oleat, Estar kaprilne i kaprinske kiseline sa glicerinom, Ulje semena Plukenetia Volubilis*, Algin, Limunska kiselina, Tokoferol.*Sastojci iz organske poljoprivrede. **Napravljen od organskih sastojaka. 100% ukupnih sastojaka je prirodnog porekla.100% biljnih sastojaka je sertifikovano organsko.24% ukupnih sastojaka je iz organske poljoprivrede. Prirodna i organska kozmetika sertifikovana od strane ECOCERT Greenlife prema ECOCERT standardu. 

Uloga sastojaka

Natrijum koko-sulfat: Površinski aktivno sredstvo za čišćenje kože, kose.Maltodekstrin: podrška aktivnoj biosaharidnoj gumi-1.Palmitinska kiselina, Stearinska kiselina: Vraća lipide u kosu ili u gornje slojeve kože i pomaže u emulziji proizvoda.Voda: voda (demineralizovana i filtrirana).Glicerin: prirodni hidratant za kožu koji pruža veoma mekan dodir.Hidrogenizovano ricinusovo ulje: hidrogenizovano ricinusovo ulje koje omekšava kožu i čini je glatkom.Dikaprilil etar, Gliceril oleat, Estar kaprilne i kaprinske kiseline sa glicerinom: emolienti koji omogućavaju nežni dodir.Alfa-glukan oligosaharid: prebiotik dobijen od prirodnih šećera (šećerna repa, šećerna trska ili pšenica). Promoviše rast korisnih bakterija i pomaže u sprečavanju rasta patogene flore, čime se obnavlja mikrobiota kože.Ulje semena biljke Plukenetia Volubilis: organsko ulje Inka inčija. Pomaže u očuvanju ravnoteže kože sprečavanjem poremećaja na koži i jačanjem lipidne barijere kože.Algin: Ekstrakt braon morske alge. Povećava ili smanjuje viskozitet kozmetičkih proizvoda.Limunska kiselina: obezbeđuje neutralan pH za kožu.Tokoferol: obezbeđuju očuvanje proizvoda.

Dejstvo

86% zadovoljnih korisnika1

  • Proizvod čisti kožu: 100%.
  • Proizvod ostavlja kožu mekom i glatkom: 95%.
(1)
  1. Test je sproveden u trajanju od  28 dana na uzorku koji je činilo 22 volontera sa osetljivom i reaktivnom kožom tela (metodom samoprocene).

Upotreba

Nežno pokvasite u rukama i nanesite na kožu, Isprati vodom.Može se koristiti za lice, telo ili kosu.

Pravilno odlaganje

Kutija: baciti u kantu za reciklažu.Pravila za reciklažu mogu se razlikovati u zavisnosti od lokacije.

Deklaracija

Barkod3537090020474
Težina90 g
Pakovanje

85ml

Sertifikati

Cosmos Organic, Eco Cert

Proizvođač

Centifolia

Uvoznik

NATURALSDR d.o.o.

Zemlja porekla

Francuska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Neutral bar“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *