Filteri

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Centifolia prirodna rešenja za oštećenu kosu

Šampon za obnovu kose je ključni korak u Vašoj rutini nege kose. Delikatno jača i obnavlja Vašu oslabljenu i lomljivu kosu, čineći je bolje zaštićenom i obnovljenom do samih vrhova. Već nakon prvog pranja, primetićete da je Vaša kosa ojačana i otpornija. Osim toga, ovaj šampon čini kosu mekom na dodir i olakšava njeno stilizovanje.

Jedan od ključnih sastojaka naših proizvoda je organsko ricinusovo ulje dobijeno prvim hladnim ceđenjem. Ovo ulje je pažljivo odabrano kako bi ojačalo Vašu kosu i dalo joj potrebnu snagu. Takođe, tu je i biljni keratin koji štiti unutrašnju strukturu Vaše kose, sprečavajući oštećenja vlakana kose. Rezultat je kosa koja je glatka, meka i lagana.

Naša rutina za obnovu kose – REPAIR CARE

Korak po korak, Vaša kosa će dobiti sve što joj je potrebno da se oporavi. Počnite sa našim želeom za detoksikaciju sa efektom pilinga, pre šamponiranja, 1 do 2 puta nedeljno. Zatim pređite na naš kremasti šampon za obnovu kose, a nakon šamponiranja, nanesite balzam za raščešljavanje i obnovu kose. Ukoliko je potrebno, možete se odlučiti za našu 3u1 intenzivnu masku za sjaj ili višenamensku ekstremno hranljivu bogatu masku, 1 do 2 puta nedeljno.

A to nije sve! Za još veće zadovoljstvo Vaše kose, imamo i balzam za oporavak oštećene kose. Ovaj regenerator osvežava Vašu kosu, čini je lakšom za raščešljavanje i daje joj neodoljiv sjaj. Pogodan je za sve tipove kose, uključujući i kovrdžavu kosu.

Ne čekajte da Vaša kosa izgubi sjaj i snagu. Obezbedite joj najbolju moguću negu sa organskim proizvodima Centifolia. Osetite razliku već nakon prvog korišćenja.