Filteri

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Zavirite u naš svet magije

Predstavljamo Vam In-shower negujuće ulje koje je obogaćeno organskim uljem kamelije čiji su benefiti za kožu poznati još od davnina. Japanke su ga dugo koristile zbog njegovih svojstava protiv starenja. Ovo izuzetno nežno biljno ulje kamelije ima hranljiva, zaštitna, omekšavajuća i opuštajuća svojstva za Vašu kožu. Kada dođe u kontakt sa vodom tokom tuširanja, ovo ulje se pretvara u mleko, ostavljajući za sobom baršunast osećaj i predivan miris nakon tuširanja. Koža je hidrirana, bez masnog filma, pružajući Vam trenutnu udobnost u veoma kratkom roku.

Ono što je još važno napomenuti jeste da naš proizvod dolazi u pakovanju koje se može reciklirati, a garantovano ne sadrži štetne supstance poput ftalata ili bisfenol A. Centifolia se ponosi dizajnom i proizvodnjom ovog proizvoda u Francuskoj, a ulje za tuširanje je sačinjeno od 100% ukupnih sastojaka prirodnog porekla.

Drugi proizvod koji će oduševiti celu Vašu porodicu je 3u1 neutralno ulje za čišćenje. Ovo ulje je posebno formulisano za osetljivu i reaktivnu kožu, a njegova veganska formula je pogodna za sve članove Vaše porodice, uključujući i bebe od samog rođenja. Sa svojim kompleksom na bazi aktivnih prebiotika, ovo ulje nežno čisti kožu, smiruje svrab i iritacije, čineći je hidriranom tokom celog dana. Fiziološki pH ovog ulja neguje osetljivu kožu i pomaže u obnavljanju njenog mikrobiota.

Kao i prethodni proizvod, i ovo ulje dolazi u recikliranoj boci, bez štetnih supstanci poput ftalata ili bisfenol A. Sastav ovog ulja sadrži organsko ulje Inka Inči, organsku Aloe Veru, prebiotike i polisaharide. Tako Centifolia predstavlja organsku kozmetiku koja je sertifikovana od strane ECOCERT Greenlife prema ECOCERT standardu.

SINERGIJA AKTIVNIH SASTOJAKA

Naša Neutral linija je posebno osmišljena kako bi zadovoljila potrebe osetljive kože, a sinergija aktivnih sastojaka prebiotika i polisaharida pomaže u zaštiti i obnavljanju kože.

3 u 1 neutralni gel za čišćenje je višenamenski proizvod koji će negovati i zaštititi celu Vašu porodicu! Sa svojim blagim sastojcima i bez mirisa, ovaj gel pruža nežno čišćenje lica, tela i kose, čineći ga savršenim izborom za sve uzraste – od beba nakon rodjenja rođenja, preko dece, odraslih, pa čak i trudnica.

Sastavljen od organske Aloe Vere, prebiotika i polisaharida, ovaj proizvod je posebno razvijen kako bi zadovoljio potrebe osetljive ili reaktivne kože. 

Idealan je za svakodnevnu upotrebu i prilika je da otkrijete kako priroda i njena blagodet mogu transformisati Vašu kožu. Uz naše ulje za tuširanje i 3u1 neutralno ulje za čišćenje, osećaćete se negovano, osveženo i zračićete prirodnom lepotom. 

Prepustite se blagodetima organske kozmetike iz Centifolia prtfolija i istražite kako priroda može ulepšati Vašu svakodnevicu.