Filteri

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

BEBI MASAŽA – vreme kada počinje magija

Masaža je još jedan poseban trenutak koji može učvrstiti vezu između Vas i Vaše bebe. Bebi ulje za masažu pruža nežne trenutke nežnosti Vašoj malenoj bebi. Ovo ulje je idealno za svakodnevno korišćenje jer ne ostavlja kožu lepljivom i masnom, već je lagane teksture koja se lako nanosi i lepo upija. Formulisano sa uljem Camellia Japonica i organskim uljem slatkog badema, ovo ulje umiruje, hrani i hidrira nežnu kožu Vaše bebe.

Posebno izbalansirana kombinacija prirodnih sastojaka čini ovo ulje za masažu idealnim izborom za Vašu bebu. Ulje iz semena Japanske kamelije, poznate po svojim umirujućim svojstvima i bogatstvu vitamina C i E, pomaže u smanjenju crvenila kože. Seme suncokreta hrani kožu i oslobađa je od toksina, dok organsko ulje slatkog badema pruža udobnost i hidrataciju. Dodatak prirodnog ekstrakta cveta nevena čini kožu jačom i savršeno hidriranom. Bebi ulje za masažu lako se apsorbuje i prilagođeno je potrebama nežne kože Vaše bebe od dana njenog rođenja.

Ovo ulje za masažu doprinosi predivnim trenucima maženja Vaše bebe, umiruje je i naglašava povezanost između bebe i roditelja. Umirujući miris i nežna tekstura čine ovu masažu prijatnom i opuštajućom. Uživajte u nežnosti ovog bebi ulja za masažu i stvarajte posebne trenutke sa svojom malenom srećom.

Pogledajte ceo portfolio naših proizvoda i prilagodite ih svojim potrebama.

Naše proizvode pažljivo biramo kako bismo pružili najbolju negu Vašoj bebi. Svi naši proizvodi su dermatološki testirani, bez parabena i veštačkih boja, jer želimo samo najbolje za Vašeg malog anđela.

Uživajte u svakom trenutku nege Vaše bebe, jer oni brzo rastu i svaki trenutak je poseban. 

Zahvaljujući moćnim darovima prirode, naši proizvodi pružaju sve što je potrebno za njihovu sreću i dobrobit. Neka nega Vaše bebe bude ispunjena nežnošću i pažnjom, jer osećaj majčinske ljubavi je ono što će uvek biti najvažnije u ovom čarobnom svetu nege za bebe.