Filteri

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Koraci za negu kose i dodatni proizvodi

Za još lepšu kosu i potpunu negu, sledite rutinu koja uključuje nekoliko koraka i proizvode iz Centifolia NUTRITION EXPERT linije:

**Korak 1 – Gel za detoksikaciju sa efektom pilinga (1 ili 2 puta nedeljno)**

Pre nego što koristite šampon, preporučuje se da koristite gel za detoksikaciju sa efektom pilinga kako biste temeljno očistili kosu i kožu glave. Ovaj gel će ukloniti nečistoće, višak sebuma i ostatke proizvoda za kosu, osvežavajući vlasište i pripremajući kosu za dalju negu.

**Korak 2 – Višenamenska ultra-bogata hranljiva maska (1 ili 2 puta nedeljno)**

Nakon detoksikacije, nanesite višenamensku ultra-bogatu hranljivu masku na kosu. Ova maska će pružiti kosi intenzivnu hidrataciju i obnovu. Zahvaljujući njenim bogatim sastojcima, poput organskog ulja kajsije, kosa će biti nahranjena i regenerisana, postajući mekša, sjajnija i lakša za oblikovanje.

**Korak 3 – Kremasti šampon za hranjenje kose**

Nakon što ste isprali masku, pređite na kremasti šampon za hranjenje kose. Ovaj šampon će nežno očistiti kosu, dok će je istovremeno hraniti i omekšati. Kombinacija prirodnih sastojaka pružiće kosi zdrav i sjajan izgled, čineći je lako oblikovanom i otpornom na oštećenja.

**Korak 4 – Regenerator za raščešljavanje i sjaj kose (opciono)**

Ako je kosa sklona zamrsivanju ili želite dodatni sjaj, možete koristiti regenerator za raščešljavanje i sjaj kose. Ovaj proizvod će olakšati raščešljavanje kose, pružiti joj sjaj i dodatnu mekoću.

**Korak 5 – Losion za raščešljavanje i sjaj bez ispiranja (opciono)**

Kako biste zadržali kosu glatkom i sjajnom tokom dana, možete koristiti losion za raščešljavanje i sjaj bez ispiranja. Ovaj proizvod omogućava lakše oblikovanje kose, a istovremeno je štiti od negativnih uticaja spoljašnje sredine.

**Korak 6 – Šampon u suvom prahu (opciono)**

Ako želite odložiti pranje kose ili apsorbovati višak sebuma iz korena kose, šampon u suvom prahu može biti odlična opcija. Ovaj proizvod će osvežiti kosu i pružiti joj potrebnu teksturu i volumen. Kosa će izgledati sveže, bez masnoće, a Vi ćete doprineti očuvanju okoline 

Pametan izbor proizvoda za negu Vaše kose može napraviti značajnu razliku u njenom izgledu i zdravlju. Sa Centifolia NUTRITION EXPERT linijom, možete pružiti Vašoj suvoj kosi potrebnu negu i uživati u lepoti i sjaju Vaše kose, od korena do vrhova.