Filteri

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

ZA RUKE KOJE IZGLEDAJU MLADO I ZDRAVO

Krema za ruke protiv starenja iz linije Lys Active® predstavlja revolucionarni proizvod koji ciljano deluje na sve vidljive znake starenja kože ruku. Ova krema pruža potrebnu hidrataciju, štiti kožu od spoljnih stresora i deluje na obnavljanje ćelija.

Jedan od ključnih aspekata koji čini ovu kremu posebnom je njen sastav koji je inspirisan inteligencijom prirode. Krema sadrži aktivne biljne ćelije belog ljiljana francuskog porekla, koje su dobijene inovativnim procesom ekstrakcije, čime se u potpunosti stimulišu njihova neverovatna svojstva. Ovaj sastojak podstiče obnavljanje ćelija, smanjuje transport melanina za regeneraciju i osvetljava kožu, čime se postiže revitalizacija blistavosti tena.

Drugi ključni sastojak u ovoj kremi je aktivni sastojak biljnog porekla Retinol-like, ekstrahovan iz listova rambutana. Ovaj sastojak povećava elastičnost i čvrstinu kože, stimulišući proizvodnju kolagena i elastina, a pritom se bolje toleriše od tradicionalnih molekula retinola. On takođe pomaže u smanjenju bora putem značajnog povećanja gustine kolagenih vlakana.

Dodatno, krema je obogaćena specifičnim aktivnim sastojkom za borbu protiv staračkih pega – ekstraktom crvene alge francuskog porekla. Ovaj sastojak je poznat po svojim depigmentacionim svojstvima, što značajno smanjuje staračke pege, ujednačava ten i revitalizuje sjaj kože. Ovom kombinacijom sastojaka krema pruža potpunu negu ruku, revitalizuje kožu i smanjuje vidljive znakove starenja.

Krema za ruke i nokte – bez masnog efekta

Organska krema za ruke i nokte koja sadrži ulje kajsije donosi sveobuhvatnu negu ruku i pruža niz blagodeti za kožu.

Ova krema je posebno formulisana da trajno hidrira, umiri i neguje ruke, pružajući im mekoću i nežnost bez masnog efekta. Ključni sastojak ove kreme je organsko ulje kajsije, pažljivo odabrano zbog svojih hranljivih i omekšavajućih svojstava. Ovo ulje bogato je esencijalnim vitaminima i antioksidantima koji hrane kožu i čine je glatkom i zdravom.

Sadrži visok procenat prirodnih sastojaka, što je odlična opcija za osetljivu kožu, ali i sve druge tipove kože. Dodatno, njen miris prirodnog porekla donosi uživanje tokom upotrebe.

Ova krema ima široku primenu i može se koristiti svakodnevno, pružajući koži potrebnu vlažnost i negu. Dermatološki je testirana, što je dodatna potvrda njene efikasnosti i bezbednosti za kožu.

Kreme za ruke imaju značajan uticaj na zdravlje i izgled kože naših ruku. Kada je reč o organskoj kozmetici i hipoalergenim sastojcima, ove kreme pružaju prirodnu i blagu negu, što je posebno važno za osetljivu kožu. Njihova sveobuhvatna formula omogućava borbu protiv starenja kože ruku, pružajući hidrataciju, zaštitu i obnavljanje, čime se očuvava mladalački izgled i mekoća kože.