Filteri

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Organski proizvodi za masnu kožu

Uz pravilnu negu i odgovarajuće proizvode, masna koža može izgledati blistavo i zdravo, bez nepoželjne masnoće i nečistoća. Organski proizvodi su sve popularniji među osobama koje imaju masnu kožu. Njihove blage, prirodne formule pružaju efikasnu negu bez iritacija ili nepotrebnih hemijskih dodataka. Centifolia nudi paletu organskih proizvoda posebno formulisanu za masnu kožu, koristeći biljne ekstrakte koji rešavaju specifične potrebe ovog tipa kože.

Micelarna voda je prvi korak u vašoj svakodnevnoj rutini nege. Ova blaga voda čisti lice i efikasno uklanja šminku, ali takođe pročišćava i matira kožu. Ova formula je posebno osmišljena za kombinovanu do masnu kožu, ne isušuje je, već nežno uklanja nečistoće, čestice zagađenja i čak vodootpornu šminku. Pored toga, testirana je pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom, što je čini sigurnom i za osetljivije tipove kože.

Hidrosol dobijen iz listova zelenog čaja je značajan sastojak koji ovim proizvodima daje antioksidativna svojstva. Osim toga, Centifolia je odabrala ciljani aktivni sastojak za masnu kožu, cink PCA, koji pomaže u regulaciji proizvodnje sebuma. Dodatno, aloe vera pruža hidrataciju i dubinsko čišćenje kože, bez ikakve iritacije. Gel za čišćenje lica koristi ove prirodne aktivne sastojke kako bi efikasno očistio kožu, otvorio pore i uklonio nečistoće i višak sebuma bez isušivanja. Nakon korišćenja ovog gela, Vaša koža će biti čista, mekana i sveža.

Losion za matiranje kože je naredni korak u Vašoj rutini i predstavlja ključni proizvod za postizanje matiranog tena i smanjenje veličine pora. Ovaj losion će matirati Vašu kožu i istovremeno je osvežiti, a vaš ten će biti svetao i ujednačen. 

Na kraju, Centifolia nudi 3-u-1 piling masku za čišćenje. Ova maska kombinuje matirajuću belu glinu i piling u prahu od pirinča kako bi obezbedila temeljno čišćenje kože u jednom potezu. Nakon korišćenja ove maske, Vaša koža će biti čista, manje sjajna i bez nečistoća, a ten će izgledati blistavije sa umanjenim lučenjem sebuma.

Uz Centifolia organske proizvode, rešavanje problema masne kože postaje lakše i efikasnije. Njihove blage, prirodne formule pružaju negu koja će Vašu kožu dovesti do savršenstva. Iskoristite moć prirode i transformišite svoju masnu kožu u zdrav i matiran ten, uz proizvode koji su pažljivo osmišljeni da zadovolje sve Vaše potrebe.