Filteri

Prikaz 1–12 od 22 rezultata

Prikaz 1–12 od 22 rezultata

Značaj nege kose

Kosa je jedan od najvažnijih atributa Vašeg izgleda i samopouzdanja. Zdrava i negovana kosa ne samo da izgleda lepo već i odiše vitalnošću. Međutim, faktori poput zagađenja, toplotnog tretiranja, agresivnih hemikalija i loših navika mogu ostaviti negativan uticaj na Vašu kosu. Redovna nega kose je ključna kako bismo očuvali njen sjaj, mekoću i snagu.

Nedovoljna nega može dovesti do različitih problema sa kosom kao što su suva kosa, lomljiva kosa, perut, svrab vlasišta i gubitak kose. Osim toga, kosa može postati beživotna i bez sjaja. Stoga, važno je pružiti Vašoj kosi pažljivu negu kako biste sprečili ove neželjene posledice.

Nega prema tipu kose

Svaki tip kose ima svoje jedinstvene potrebe. 

Suva kosa zahteva intenzivnu hidrataciju, dok masna kosa traži proizvode koji će regulisati lučenje masnoće. Tanja kosa može zahtevati proizvode za volumen, dok treba negu koja će definisati i kontrolisati lokne. Uz odgovarajuće proizvode prilagođene Vašem tipu kose, možete postići najbolje rezultate.

Organska i prirodna kozmetika za kosu

Centifolia je brend koji veruje u moć prirode. Naši proizvodi za negu kose su pažljivo formulisani koristeći organske sastojke kako bismo pružili najbolje rešenje za Vašu kosu, bez upotrebe štetnih hemikalija. Naši šamponi su blagi i nežni, dok su maske i regeneratori bogati hranljivim supstancama koje će dubinski negovati Vašu kosu.

Naš bogat portfolio proizvoda obuhvata sve što Vam je potrebno za savršenu negu kose. Naši šamponi za kosu, kako za suvo tako i za mokro pranje, osiguravaju nežno čišćenje i održavaju prirodnu ravnotežu vlasišta. 

Maske za kosu intenzivno hrane i obnavljaju kosu, dok regeneratori pružaju dodatnu hidrataciju i olakšavaju raščešljavanje. Za one koji žele naglasiti prirodnu boju kose, tu je naša kana za bojenje kose koja je bazirana na biljnim pigmentima.

Sa Centifolia organskom i prirodnom kozmetikom bićete sigurni da koristite standardizovane, organske prreparate bez štetnih sastojaka. A kako kažu naši dosadašnji korisnici – naši preparati za kosu su čudotvorni. Mi svakako delimo ovo uverenje sa njima, a Vi nam se pridružite da u toj zajednici zajednički brinemo o zdravlju ali i zaštitimo našu životnu sredinu u kojoj želimo da rastu sve naše buduće generacije.