Filteri

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Organski proizvodi za decu

U svetu punom hemijskih sastojaka, sve veći broj roditelja bira organske proizvode za negu svoje dece. Organski proizvodi imaju niz prednosti – ne sadrže štetne hemikalije i veštačke mirise, a svi sastojci dolaze iz prirode. Centifolia je prepoznala ovaj trend i sa ponosom predstavlja svoju liniju proizvoda, čija se formula sastoji od najfinijim organskih sastojaka.

Naša dečija kupka sa mirisom jabuke je osmišljena s posebnom pažnjom prema osetljivoj dečijoj koži. Ovaj proizvod je formulisani sa patentiranim aktivnim sastojkom, uz dodatak organske aloe vere koja štiti i neguje kožu. Nežno pere kosu i lako se ispire, a zahvaljujući kremastoj strukturi i suptilnom mirisu jabuke, tuširanje postaje pravo uživanje za Vašeg mališana. Idealna je za svakodnevnu upotrebu i 100% je biljnog porekla.

Druga opcija je dečija kupka sa mirisom kajsije. I ovaj proizvod je pažljivo formulisan kako bi pružio nežnu negu dečijoj koži. Sadrži patentirani aktivni sastojak i organsku aloe veru za dodatnu zaštitu. Kupka sa mirisom kajsije nežno pere kosu i lako se ispire, a njen blagi miris kajsije osvežava čula Vašeg deteta. Već na sam pomisao mirisa kajsije bude se sva čula!

Dečija pasta za zube

Naša dečija pasta za zube, sa neodoljivim ukusom crvenog voća, je posebno dizajnirana za negu dečijih mlečnih zuba. Ova nežna pasta čisti, štiti i neguje zubnu gleđ, pružajući savršenu oralnu higijenu vašeg mališana. Tu je i ona sa blagim ukusu mente, a čišćenje zuba postaje prava dečija igra. Formula je odabrana s najnežnijim aktivnim sastojcima iz prirode i ne sadrži štetne hemikalije.

Srećno detinjstvo

Centifolia se ponosi što može da Vam ponudi ove posebne proizvode iz linije za najmlađe – formulisane s pažnjom i nežnošću prema osetljivoj dečijoj koži. Naše dečije kupke i paste za zube su 100% biljnog porekla, a svi sastojci su organskog porekla, sertifikovani i dermatološki testirani. Neka Vaša deca uživaju u bezbrižnom detinjstvu uz Centifolia organske proizvode za negu.

Uverite se i sami u kvalitet i nežnost naših proizvoda, jer zaslužujete samo najbolje za svoje najmilije!