Filteri

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

REŠENJA ZA CELU PORODICU

Naša micelarna voda za celu porodicu je nežna, ali izuzetno efikasna u čišćenju i uklanjanju šminke, čime omogućava koži da diše. Obogaćena ekstraktom ginka bilobe, poznate po svojim umirujućim svojstvima i visokom koncentracijom flavonoida, micelarna voda čini kožu čistom, umirenijom i blago mirisnom. Ova formula je dermatološki i oftalmološki testirana i pogodna je za celu porodicu, osim za decu mlađu od 3 godine.

Hidratantno mleko za čišćenje takođe sadrži ekstrakt ginka bilobe i organsku aloe veru, poznatu po svojim hidratantnim svojstvima. Ovo mleko nežno uklanja šminku i nečistoće, pružajući koži nežnu mekoću i osećaj svežine.

Naš hidratantni tonik je savršen za toniranje kože i uklanjanje tragova šminke. Formulisan sa cvetnom vodom Hamamelisa, poznate po svojim umirujućim i adstringentnim svojstvima, ovaj tonik čini kožu čistom, mekom i hidriranom.

Hidratantna krema za celu porodicu je lagana i prijatna za nanošenje, ne ostavlja masan film i lako se upija. Zahvaljujući kombinaciji ši putera i ulja slatkog badema, ova krema hrani i hidrira kožu, čineći je mekom i nahranjenom. Takođe, sadrži ekstrakt ginka bilobe koji doprinosi očuvanju mladalačkog izgleda kože.

Naša hidratantna maska pruža intenzivnu i trenutnu hidrataciju, umirujući suvu i osetljivu kožu. Formulisana sa natrijum PCA solima i moćnim hidratantnim aktivnim sastojkom iz voća, ova maska pruža koži osećaj udobnosti i blagostanja.

Hidratantni losion za telo za celu porodicu je bogat teksture sa prijatnim mirisom i brzo se upija bez ostavljanja masnog filma. Formulisan sa organskim sokom Aloe Vere, ši puterom, organskim suncokretovim uljem, kakao puterom, ekstraktom ginka bilobe i pirinčem u prahu, ovaj losion čini kožu hidriranom, mekom i elastičnom.

Na kraju, naš SOS balzam za telo za celu porodicu je posebno dizajniran za negu suve i osetljive kože. Sa sastojcima kao što su ši puter, kakao puter, aloe vera i ekstrakt ginka bilobe, ovaj balzam neguje, umiruje i pomaže oporavku kože, čineći je potpuno prijatnom i elastičnom.

Svi naši proizvodi su organski i sertifikovani, garantujući Vam najviši kvalitet i bezbednost. Takođe, naši proizvodi su dermatološki i oftalmološki testirani, što ih čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu od strane cele porodice.