Filteri

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Zašto odabrati proizvode za higijenu beba?

Zahvaljujući njihovoj delikatnoj i prirodnoj formuli, naši proizvodi za higijenu beba čine kupanje i promenu trenutkom senzornog otkrića za vašu decu. Svaki tretman je pogodan za suvu, lomljivu i osetljivu kožu mališana. Proizvodi iz našeg asortimana organskih proizvoda za higijenu beba dizajnirani su za umirujuća svojstva. Pomažu u smanjenju crvenila, štite i hidriraju bebinu kožu i pružaju gipkost i udobnost. Naši tretmani obezbeđuju savršeno i nežno čišćenje bebine krhke kože, dok je obavijaju velom mekoće. Nakon nanošenja, koža je čista, meka i ne lepljiva.

Naš asortiman organskih proizvoda za higijenu beba

Centifolia organski proizvodi za higijenu beba i organski toaletni pribor za bebe posebno su prilagođeni i dizajnirani za bebe, decu i trudnice. Hidratantna krema, gel za čišćenje, šampon za tuširanje ili kutija za rođenje, otkrijte asortiman pun mekoće.

Pored tečne teksture i delikatnog prirodnog mirisa, svaki proizvod za negu beba je posebno formulisan da brine o osetljivoj koži. Centifolia se oslanja na neke od najmekših biljnih aktivnih sastojaka koje nudi priroda, garantujući formule koje poštuju dečiju kožu i mogu se koristiti od rođenja.