Filteri

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

POSEBNO OKRENUTI KA NEŽNOJ BEBINOJ KOŽI

Osetljiva koža bebe je posebno podložna iritacijama i crvenilu, posebno u predelu pelena. Kako bi se izbegle neželjene nelagodnosti, odabir pravih proizvoda za negu je ključan. Upravo tu na scenu stupaju organski proizvodi za negu beba i dece, poput onih koje nudi Centifolia.

Centifolia je pažljivo izabrala najnežnije aktivne sastojke prirodnog porekla kako bi stvorila liniju proizvoda koja zadovoljava specifične potrebe osetljive bebine kože. Hipoalergijski liniment za pelensku regiju je posebno formulisan sa organskim pčelinjim voskom, sokom iz listova aloje, maslinovim uljem i uljem suncokreta, čime stvara barijeru protiv vlage i sprečava privremenu iritaciju i crvenilo bebine guze.

Bebi kupka za kosu i telo koristi blagotvorna svojstva ulja Camellia Japonica i patentiranog hidratantnog aktivnog sastojka dobijenog od prirodnih biljnih šećera kako bi koža ostala hidrirana i otporna na spoljne uticaje.

Micelarna voda za bebe iz Centifolije koristi kombinaciju prirodnih sastojaka poput aloe vere, ekstrakta nevena i patentiranog aktivnog sastojka za hidrataciju, čime koža ostaje meka, umirena i hidrirana.

Hidratantna krema za bebe takođe koristi ulje Camellia Japonica i patentirani hidratantni aktivni sastojak kako bi koža ostala hidrirana, otporna na spoljne uticaje i smanjila crvenilo.

Hidratantni balzam za bebe iz Centifolije sadrži Cold Cream kombinaciju koja pruža zaštitnu barijeru i hidrataciju, čineći kožu nahranjenom i zaštićenom.

Bez sumnje, jedan od najposebnijih trenutaka u roditeljstvu je masaža vaše bebe. Za tu nežnu i blagu masažu, tu je bebi ulje za masažu koje se lako nanosi i čini kožu Vaše bebe jačom i hidriranom.

Centifolia je takođe osmislila dečije kupke sa mirisom jabuke i kajsije, koje štite i poštuju nežnu dečiju kožu, čineći kupanje pravim uživanjem.

Zdrava oralna higijena je od velike važnosti i za mlečne zube tako da među ovim proizvodima možete pronaći dečije zubne paste koje čišćenje zuba pretvaraju u dečiju igru.

Kada je reč o nezi beba i dece, Centifolia ima sve što vam je potrebno. Njihovi organski proizvodi su pažljivo odabrani kako bi pružili najbolje rešenje za osetljivu kožu Vaše bebe. Od linimenta za pelensku regiju do balzama za masažu, svaki proizvod je formulisan sa ljubavlju i pažnjom kako bi Vaša beba imala najnežniju i najsigurniju negu od samog rođenja. Obradujte Vašeg malog anđela i pružite mu najnežniju negu koju zaslužuje.