Filteri

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Značaj prirodnih regeneratora za kosu i deo portfolia Centifolia

Centifolia je prepoznata kao vodeći proizvođač organskih kozmetičkih proizvoda sa dugom istorijom posvećenosti prirodnim sastojcima i održivosti. Njihovi regeneratori za kosu odražavaju istu posvećenost kvalitetu i nezi, pružajući potrošačima proizvode koji su nežni prema kosi i okolini.

Koristeći pažljivo odabrane organske sastojke, Centifolia regeneratori su obogaćeni prirodnim ekstraktima i hranljivim uljima koji su blagi prema vlasištu i ne uzrokuju štetu. 

Organski balzam za oporavak oštećene kose sadrži visoku koncentraciju hranljivih sastojaka. Balzam za oporavak oštećene kose iz Centifolia kolekcije je magični proizvod koji vraća snagu i vitalnost vašoj oslabljenoj, lomljivoj kosi. Već nakon prve upotrebe, primetićete neverovatne rezultate, a Vaša kosa će izgledati i osećati se obnovljeno.

Ovaj balzam deluje duboko u strukturi Vaše kose, obnavljajući je iznutra. Zahvaljujući pažljivo odabranom organskom hladno ceđenom ricinusovom ulju, Vaša kosa će postati jača, otpornija na oštećenja i sjajnija. Idealan za sve tipove kose, uključujući i kovrdžavu. Zahvaljujući biljnom keratinu koji se nalazi u formuli, ovaj balzam štiti unutrašnju strukturu Vaše kose, sprečavajući promene u proteinima koji su ključni za zdravlje Vaše kose. Vaša kosa će biti glatka i elastična.

Nežno mleko za raščešljavanje kose je savršen proizvod za negu normalne kose koji će je učiniti mekom, hidriranom i lakšom za stilizovanje. Možete ga koristiti na dva načina. Možete ga koristiti nakon šamponiranja, ostaviti da deluje dva minuta i isprati, ili ga koristiti bez ispiranja kao deo kućne nege kose kako biste olakšali stilizovanje. Ovo nežno mleko neguje Vašu kosu, čineći je elastičnom, lakšom za raščešljavanje i manje podložnom zapetljavanju.

Centifolia nežno mleko za raščešljavanje kose je proizvedeno sa 100% biorazgradivom formulom, čime čuvamo našu planetu. Formulisan je sa biljnim keratinom, što čini kosu svilenkasto mekom i glatkom.

Preporučena rutina u nezi kose

Za potpunu negu Vaše kose, usvojite svoju novu rutinu nege kose sa našim asortimanom (posebno preporučljivu za tanku i ravnu kosu):

Korak 1 – Žele (gel)  za detoksikaciju sa efektom pilinga pre šamponiranja: (1 do 2 puta nedeljno)

Korak 2 – Nežni kremasti šampon: Pruža Vašoj kosi nežno čišćenje.

Korak 3 – Nežno mleko za raščešljavanje i negu kose posle šamponiranja: Čini kosu lakšom za raščešljavanje, hidrira je i pruža nežnu negu.

Korak 4 – 3u1 maska za intenzivan sjaj kose: (1 do 2 puta nedeljno)

Korak 5 – Losion za raščešljavanje kose i kućnu negu: Pruža dodatnu hidrataciju i olakšava stilizovanje kose.