250ml

3u1 neutralni gel za čišćenje

Za lice, telo, kosu.

990,00 RSD sa PDV

https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/made-in-france.svg https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/cosmos-organic.svg https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/eco-cert.svg

35 na zalihama

3u1 neutralni gel za čišćenje
3u1 neutralni gel za čišćenje 990,00 RSD sa PDV

3 u 1 neutralni gel za čišćenje za lice, telo i kosu, za osetljivu i kožu sklonu reakcijama – pogodno za dugotrajnu upotrebu, za celu porodicu – od samog rođenja, bez mirisa, veganska formula.

Često kupljeno zajedno

3u1 neutralni gel za čišćenje + Neutralna hidratantna krema
Cena za oba: 2.880,00 RSD

3u1 neutralni gel za čišćenje za lice, telo i kosu sa svojim kompleksom na bazi aktivnih prebiotika, ovaj gel nežno čisti, svojim fiziološkim pH, neguje celu porodicu. Bez mirisa. Pogodan za svakodnevnu upotrebu kod beba (od samog rođenja), dece, odraslih i trudnica. Neutralni gel za čišćenje može se koristiti u čistom obliku ili kao neutralna baza za čišćenje za vaše ručno rađene gelove za tuširanje ili šampone.

Dermatološki testiran.

Centifolia’s Neutral je linija bez mirisa, posebno razvijena da zadovolji potrebe osetljive ili reaktivne kože. Jedinstvena sinergija aktivnih sastojaka prebiotika i polisaharida pomaže u zaštiti kože od neuravnoteženosti i obnavljanju njene mikrobiote.

250ml: 50% reciklirana boca koja se može ponovo reciklirati. Garantovano da ne sadrži ftalate ili bisfenol A.

1L: 100% reciklirana boca koja se može ponovo reciklirati. Garantovano da ne sadrži ftalate ili bisfenol A.

5L: Boca koja se može reciklirati. Garantovano da ne sadrži ftalate ili bisfenol A.

Dizajniran i proizveden u Francuskoj.

 

Sastav

Napravljen od organske Aloe Vere, prebiotika i polisaharida. Sastojci: voda, lauril glukozid, koko-betain, natrijum hlorid, koko-glukozid, sok od listova biljke Aloe Barbadensis u prahu*, alfa-glukan oligosaharid, dinatrijum kokoil glutamat , natrijum kokoil glutamat, propandiol, ramnoza, glukoza, glukuronska kiselina, limunska kiselina, natrijum benzoat. *Sastojci iz organske poljoprivrede.

  • 98% ukupnih sastojaka je prirodnog porekla.
  • 100% biljnih sastojaka je sertifikovano organsko.
  • 20% ukupnih sastojaka je iz organske poljoprivrede.
Prirodna i organska kozmetika sertifikovana od strane ECOCERT Greenlife prema ECOCERT standardu.

Uloga sastojaka

Aqua: voda (demineralizovana i filtrirana). Lauril glukozid, koko-glukozid, dinatrijum kokoil glutamat, natrijum kokoil glutamat, koko-betain:  sredstva za pranje koja obezbeđuju nežno čišćenje. Natrijum hlorid: obezbeđuje dobar viskozitet proizvoda. Sok od listova Aloe Barbadensis u prahu: Aloe Vera u prahu za hidrataciju. Alfa-glukan oligosaharid: prebiotik dobijen iz prirodnih šećera (šećerna repa, šećerna trska ili pšenica). Podstiče rast korisnih bakterija i pomaže u sprečavanju rasta patogene flore, čime se obnavlja mikrobiota kože. Propandiol, ramnoza, glukoza, glukuronska kiselina: aktivni sastojak polisaharida na biljnoj bazi dobijen iz kukuruza, koji deluje kao barijera na površini kože. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da spreči prianjanje, a time i razmnožavanje ne-korisnih bakterija, pomaže u kontroli pojave i/ili pogoršanja fleka.  Limunska kiselina: obezbeđuje neutralan pH kože. Natrijum benzoat: obezbeđuje očuvanje proizvoda.

Dejstvo

100% zadovoljnih korisnika1 - Koža je prijatna već nakon prvog nanošenja: 100% - Proizvod nežno čisti i neguje kožu: 100% - Proizvod ublažava svrab i nelagodnost: 100% 1Test je sproveden u periodu od 21 dana na uzorku od 22 volontera sa osetljivom i reaktivnom kožom lica, tela i vlasišta (metodom samoprocene).

Upotreba

Nanesite malu količinu proizvoda na kožu i/ili kosu, utrljajte i isperite. Idealno za prilagođene kozmetičke recepte za vaše gelove za tuširanje i šampone.

Pravilno odlaganje

Boca: baciti u kantu za reciklažu. Pravila za reciklažu mogu se razlikovati u zavisnosti od lokacije.

Deklaracija

Barkod 3537090018884
Težina 285 g
Pakovanje

250ml

Sertifikati

Cosmos Organic, Eco Cert

Proizvođač

Centifolia

Uvoznik

NATURALSDR d.o.o.

Zemlja porekla

Francuska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „3u1 neutralni gel za čišćenje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *