50g

Biljna boja za kosu od nemačke kamilice

1.790,00 RSD sa PDV

https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/made-in-france.svg https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/cosmos-organic.svg https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/eco-cert.svg https://centifolia.rs/wp-content/themes/centifolia2/assets/sertifikati/organic-cosmetic.svg

14 na zalihama

Biljna boja za kosu od nemačke kamilice
Biljna boja za kosu od nemačke kamilice 1.790,00 RSD sa PDV

 

Biljna boja za kosu od nemačke kamilice oživeće plavu boju kose, istovremeno naglašavajući njene zlatne pramenove i umirujući iritirano vlasište.

Često kupljeno zajedno

Biljna boja za kosu od nemačke kamilice + Plava kana
Cena za oba: 3.183,00 RSD

Biljna boja za kosu od nemačke kamilice oživeće plavu boju kose, istovremeno naglašavajući njene zlatne pramenove i umirujući iritirano vlasište.

Ovaj prah je čist. Prirodna boja kose vam omogućava da kreirate ton na ton ili potamnite boju za 2 ili 3 nijanse, ali ne i da posvetlite kosu.

Sa prirodnom bojom kose, rezultati svake osobe su jedinstveni: zavise od vaše osnovne boje, vremena delovanja praha, poroznosti vaše kose i količine sedih vlasi.

Kesica sa patent zatvaračem za bolje očuvanje praha. Pakovanje garantovano ne sadrži ftalate ili bisfenol A.

Sastav

Sastojak: Chamomilla Recutita cvetni prah.100% čist prah na biljnoj bazi.

Upotreba

Uputstva za pripremu:U velikoj posudi postepeno dodajte toplu vodu u prah dok ne dobijete relativno gustu pastu. Nemojte koristiti metalni pribor. Pre nanošenja na kosu, pokrijte smešu plastičnom folijom i ostavite da odstoji jedan do dva sata kako bi se boja razvila.Nanošenje:Nanesite debeo sloj smeše, najbolje na neopranu kosu, pramen po pramen. Kada je kosa dobro premazana, umotajte sve u plastičnu foliju i ostavite da se kosa stegne. Vreme delovanja će se značajno razlikovati u zavisnosti od poroznosti i boje vaše kose i željenog rezultata (od jednog do 12 sati).Temeljno isperite kosu dok se svi ostaci ne uklone. Konačni rezultat boje će se pojaviti dva do tri dana nakon nanošenja, što je vreme potrebno da boja oksidira.

Pravilno odlaganje

Bacite kesicu u kantu za reciklažu.Pravila za reciklažu mogu se razlikovati u zavisnosti od lokacije.

Deklaracija

Barkod3537090012110
Težina58 g
Pakovanje

50g

Sertifikati

Cosmos Organic, Eco Cert, Organic-Cosmetic

Proizvođač

Centifolia

Uvoznik

NATURALSDR d.o.o.

Zemlja porekla

Francuska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Biljna boja za kosu od nemačke kamilice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *