Filteri

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Boje za kosu na biljnoj bazi

Centifolia francuske prirodne boje se sastoje od 100% čistog praha na biljnoj bazi i pripremaju se vodom. Ove boje u prahu neguju, hrane i jačaju kosu i kožu glave, za razliku od agresivnih farbi koje su rasprostranjene na našem tržištu.

Proces bojenje kose standardnim farbama može dovesti do brojnih oštećenja kose, kao što su: gubitak vlage, promena teksture, oštećenje kutikule, iziritiranog vlasišta, efekta „pregorele“ kose i sl. 

Korišćenjem Centifolia biljnih boja za kosu dešava se upravo suprotno! Smiruje se iziritirano vlasište, kosa se hidrira, postaje jača i otpornija na spoljne uticaje. 

U sastav Centifolia sertifikovanih organskih boja za kosu ulaze kana, amla, broć, divlja rabarbara, ljuska oraha, nemačka kamilica… 

Ove biljke od davnina su poznate po tome što, osim što utiču na promenu boje kose, jačaju koren kose, podstiču rast nove kose, sprečavaju lomljenje kose i povećavaju otpornost kose na štetne uticaje. 

Spas za osobe sa osetljivim temenom

Puderi za bojenje Centifolia su potpuno prirodni, neagresivni i bogati pigmentima za bojenje kose. Za osobe sa osetljivim temenom, posebno se preporučuje biljna boja od divlje rabarbare (za nijanse plave do svetosmeže boje, bez prosvetljavanja). 

Koren biljke divlja rabarbara stimuliše rast kose, umiruje iritirano teme, koje je često i posledica tretiranja agresivnim hemikalijama, te pomaže protiv svraba i peruti. 

Paleta boja

Nijanse Centriforia prirodnih farbi, tj. pudera za kosu su različite. Može se dobiti plava i svetlosmeđa, zlatna, smeđa kestenastih i bakarnih tonova, indigo, braon, mahagonija i svetlocrvena nijansa.

Rezultat bojenja kose

Rezultat bojenja je jedinstven i drugačiji za svakoga, budući da zavisi od prirodne boje kose, količine sedih vlasi i vremena delovanja praha. 

Upravo ta jedinstvenost i prirodnost što u delovanju to i u rezultatu donose visoke ocene kvaliteta upotrebe Centrifolia biljnih farbi. 

O bezbednosti korišćenja Centriforlia biljnih boja govori i to da se Centriforia puder za bojenje kose može držati na glavi i do 12 sati! Ono što će se za ovo vreme promeniti jeste nijansa kose, ali ne i struktura u smislu bilo kakvog oštećenja. 

Iako Centrifolia boje za kosu spadaju u prirodni tretman koji donosi mnoge blagodeti za kosu, budite obazrivi ukoliko ste imali i sumnjate da biste mogli da imate neku vrstu alergijskih reakcija na kanu i proizvode slične kani. 

Pratite uputstva na pakovanju i vodite računa o trajanju tretmana, kao i o učestalosti korišćenja prirodnih Centrifolia farbi.