Akcija
Sapunjava glina

Marokanska Rasul glina

Marokanska Rasul glina, 100% čist prah, ne sadrži aditive, za lice, telo i kosu. Može se koristiti kao zamena za tradicionalni šampon ili kao suvi šampon jer upija sebum kože glave. Ovaj prah se takođe može koristiti kao ultra-nežno sredstvo za čišćenje tela.

1.272,00 RSD sa PDV

dostava

Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 rsd

brza dostava

Dostava na teritoriji cele Srbije

katanac

Bezbedno online plaćanje karticama

Opis

Marokanska Rasul glina (Rhassoul), takođe poznata i kao „zemlja za čišćenje“, je sapunska glina (sa sapunom) koja se može koristiti umesto vašeg šampona za premazivanje i jačanje vlakana kose. Upijajući i pročišćavajući, rhassoul se može koristiti kao zamena za tradicionalni šampon ili kao suvi šampon jer upija sebum kože glave. Ovaj prah se takođe može koristiti kao ultra-nežno sredstvo za čišćenje tela.

Ovaj prah je čist i ne sadrži aditive.

Kesica sa patent zatvaračem za bolje očuvanje praha. Pakovanje garantovano ne sadrži ftalate ili bisfenol A. Proizvod nije testiran na životinjama prema kozmetičkoj regulativi 1223/2009.

Sastav

Sastojak: Marokanska Lava glina.

100% čist prah.

Upotreba

Marokanska Rasul glina se može koristiti umesto šampona ili kao proizvod za čišćenje tela. Kombinujte Rhassoul sa vodom ili cvetnom vodom dok ne dobijete gustu pastu. Ova glina se takođe može dodati suvim ili tečnim mešavinama. Metalni pribor ne treba koristiti sa glinom; koristite umesto toga drvo ili staklo.

Dodatne informacije

Težina266 g
Dimenzije14,5 × 3,5 × 26,5 cm