Za kosu nijansi od mahagonije do svetlocrvenih pramenova

Biljna boja za kosu od broća

  • 100% čist prah

1.590,00 RSD sa PDV

Pregled korpe
dostava

Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 rsd

brza dostava

Dostava na teritoriji cele Srbije

katanac

Bezbedno online plaćanje karticama

Opis

Puderi za bojenje Centifolia su pažljivo odabrani zbog svojih izuzetno bogatih pigmenata. Obično se koriste za bojenje rizoma (korena). Madder prah u kombinaciji sa kanom, daje vašoj kosi atraktivne pramenove boje mahagonija pa sve do jarkocrvenih pramenova.

Ovaj prah je čist.Prirodna boja kose vam omogućava da kreirate ton na ton ili potamnite boju za 2 ili 3 nijanse, ali ne i da posvetlite kosu.

Sa prirodnom bojom kose, rezultati svake osobe su jedinstveni: zavise od vaše osnovne boje, vremena delovanja, poroznosti vaše kose i količine sedih vlasi

Kesica sa patent zatvaračem za bolje očuvanje praha. Pakovanje garantovano ne sadrži ftalate ili bisfenol A.

Sastav

Sastojak: Rubia Tinctorum.

100% čist prah na biljnoj bazi.

Upotreba

Uputstva za pripremu:

U velikoj posudi postepeno dodajte toplu vodu u prah dok ne dobijete relativno gustu pastu. Nemojte koristiti metalni pribor. Pre nanošenja na kosu, pokrijte smešu plastičnom folijom i ostavite da odstoji jedan do dva sata kako bi se boja razvila.

Nanošenje:

Nanesite debeo sloj smeše, najbolje na neopranu kosu, pramen po pramen. Kada je kosa dobro premazana, umotajte sve u plastičnu foliju i ostavite da se kosa stegne. Vreme delovanja će se značajno razlikovati u zavisnosti od poroznosti i boje vaše kose i željenog rezultata (od jednog do 12 sati).

Temeljno isperite kosu dok se svi ostaci ne uklone. Konačni rezultat boje će se pojaviti dva do tri dana nakon nanošenja, što je vreme potrebno da boja oksidira.

Pravilno odlaganje

Bacite kesicu u kantu za reciklažu.

Pravila za reciklažu mogu se razlikovati u zavisnosti od lokacije.

Dodatne informacije

Težina62 g
Dimenzije11,6 × 11,6 × 22,2 cm